Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 30€

Αντιγήρανση στα 30+ με derma roller από το σπίτι σου!

Όσο μεγαλώνουμε, αναπόφευκτα η λειτουργία του δέρματός μας αλλάζει και αυτή η αλλαγή αποτυπώνεται και στην όψη του. Πολλές γυναίκες μόλις μπαίνουν στην 4η δεκαετία ξεκινούν να αγχώνονται όλο και περισσότερο βλέποντας τα πρώτα σημάδια γήρανσης.  Στη δεκαετία των 50, η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου έχει ήδη μειωθεί σημαντικά και τα χαμηλά αυτά ποσοστά «πρωτεϊνών της νεότητας» αντικατοπτρίζονται και στο δέρμα.

Για αυτό λοιπόν η ηλικία των 30 είναι το πιο σοβαρό μεταβατικό στάδιο, αλλά παράλληλα συνιστά μια ηλικία που όλα είναι αναστρέψιμα.

Πρόληψη και Επαναφορά νεότητας από την άνεση του σπιτιού μας?

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε τη νεότητα και τη σφριγηλότητα στο δέρμα σας, χωρίς μάλιστα να προβείτε σε « αισθητικές παρεμβάσεις » . Χάρη στη νέα γενιά αντιγηραντικής φροντίδας:

οι μεσοθεραπείες mccosmetics που σχεδιάστηκαν συνενώνοντας κορυφαίες καινοτομίες για ολική επαναφορά της νεανικής όψης σε συνδυασμό με το derma roller μπορούν να επιτεύξουν το στόχο σας και μάλιστα ακόμα και από τον καναπέ του σπιτιού σας.

Τι είναι το derma roller?

βασίζεται στην τεχνολογία των μικρο-ακίδων, και αυξάνει περίπου 2000% την απορρόφηση των δραστικών συστατικών όπως Βιταμίνες, Αμινοξέα, Ιχνοστοιχεία και ταυτόχρονα την φυσική παραγωγή Κολλαγόνου.

Ποιες αμπούλες μεσοθεραπείων είναι ιδανικές για την αντιγήρανση?

Εστιάζουμε σε αμπούλες που ενδείκνυνται για ρυτίδες έκφρασης και γραμμές του προσώπου. Τα συστατικά τους μειώνουν τις ρυτίδες του προσώπου, βελτιώνουν την απαλότητα και τη φωτεινότητα του δέρματος, αυξάνoυν τη σύνθεση κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος.

Ιδανικές επιλογές από την Professional σειρά της mccosmetics:

Μπορείτε ακόμα κάποιες αμπούλες να τις  χρησιμοποιήσετε και συνδυαστικά πετυχαίνοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Για παράδειγμα ένας ιδανικός συνδυασμός για «ενυδάτωση» και «αντιγήρανση» κρύβεται πίσω από την dexpanthenol & Vit. A

Sos Tips!

Απαράβατος κανόνας! Πολύ σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι μετά από κάθε θεραπεία μεσοθεραπείας είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούμε μια κρέμα πλούσια σε ενυδάτωση.

Ιδανικές επιλογές από την Professional σειρά της mccosmetics: